Alex van Moort begonnen aan marathon uitzending

Alex van Moort is om 11:00 uur begonnen aan zijn vierde marathon uitzending op de radio van RTVA. Tot 18:00 uur vanavond presenteert hij samen met sidekick Elvira Elkerbout de “Duo en Duetten Top100”. Deze speciale uitzending van Classic Soul Radio is tussen vier en zes uur ook live te volgen via de website en het TV-kanaal van RTVA.

Van Moort (52) was in 1984 een van de oprichters van  Amstelveen Lokaal, de voorloper van RTVA. “Ik ben toen begonnen met het programma ‘Chaos Dance Radio’ en inmiddels maak ik al dertig jaar ‘Classic Soul Radio’. Sinds een paar jaar maak ik samen met Elvira ook twee keer per jaar, rond Pinksteren en rond kerst, een ‘special Top100 uitzending’. Dit jaar is het thema duo’s en duetten.”

De uitzending is de hele dag te volgen via het radio-kanaal van RTVA (107.2FM). De laatste twee uur van de Top100 zijn ook te zien op het TV-kanaal en via de website van RTVA.