Ondanks lockdown biedt Bibliotheek Amstelland mogelijkheden

AMSTELLAND – Ook voor culturele instellingen is er weer een periode van strenge coronamaatregelen aangebroken. Als publiek gebouw moet Bibliotheek Amstelland een groot deel van de dienstverlening sluiten. Al hoeven de literatuurliefhebbers zich niet helemaal te vervelen. De bibliotheek organiseert online activiteiten en de afhaalservice blijft open.

Met dank aan de huidige technologie is er genoeg online te beleven. Hieronder een lijst met virtuele activiteiten voor de komende periode.

Naast de online activiteiten zijn er speciale momenten voor kwetsbare groepen en ondersteunt de Bibliotheek het onderwijs de komende weken.

Boeken thuis?
Geen paniek voor degene die nog boeken thuis hebben. “We verschuiven de inleverdatum met zes weken. Was je te laat met inleveren, dan berekenen we geen extra telaatgeld over de gesloten dagen”, schrijft de organisatie.

Voor meer informatie sturen we je door naar de website van Bibliotheek Amstelland.