Cinema Amstelveen voelt nieuwe maatregelen aankomen en licht bezoekers vroegtijdig in

AMSTELVEEN – Het kabinet zal maandagavond een harde lockdown aankondigen. Niet-essentiële winkels zullen de deuren moeten sluiten en ook bioscopen en theaters gaan weer op slot. Cinema Amstelveen voelt de nieuwe maatregelen aankomen en ligt de bezoekers alvast in.

Dat de geruchten waar zullen zijn, merkt ook Cinema Amstelveen: “Ook wij moeten onze deuren tot en met dinsdag 19 januari sluiten”, schrijft de organisatie. “Iedereen die al kaarten heeft gekocht, ontvangt hierover een dezer dagen bericht van ons”.

“We zullen jullie op de hoogte houden van mooie filmtips via Picl en bijzondere films die in 2021 zullen gaan draaien. Voor nu, wees lief voor elkaar en jezelf en we zien jullie graag terug in 2021.”