Dave Vos behaalt UEFA Pro-licentie

AMSTELVEEN – Dave Vos heeft de UEFA pro-opleiding met succes afgerond. Vos heeft nu het hoogst haalbare certificaat in zijn bezit en kan overal ter wereld als trainer aan de slag. Momenteel is Vos assistent-trainer bij Jong Ajax.

De 37-jarige oefenmeester begon in mei 2019 aan de cursus samen met onder andere John Heitinga. Vos werkt al sinds 2011 bij Ajax. Waar hij in 2009 begon met het trainen en coachen van tien- en elfjarigen is hij inmiddels assistent-trainer van Mitchell van der Gaag bij Jong Ajax dat uitkomt in de Keuken kampioen Divisie. Vos werkte daarnaast in het verleden ook als medewerker voetbaltechnische zaken voor de KNVB en was in 2005 ook een jaar werkzaam voor AZ. Als voetballer speelde Vos een groot aantal wedstrijden in het eerste elftal van RODA ’23.

Foto Ajax.nl