Erwin Nyhoff hoofdgast tijdens Behind the Music in P60

AMSTELVEEN – Erwin Nyhoff is op donderdag 19 november de hoofdgast tijdens Behind the Music in P60 in Amstelveen. In Behind the Music blikt host en interviewer Martin Kuiper met Nyhoff terug op zijn carrière aan de hand van oude beelden en nieuwe interviews met intimi van Nyhoff.

Erwin Nyhoff groeide op een boerderij: “Maar gitaarspelen en zingen waren mijn grote passies, tot de dag van vandaag”, aldus Nyhoff. Zijn talent wordt snel opgemerkt en met zijn band The Prodigal Sons speelt hij in de jaren negentig op Pinkpop, Lowlands en in het voorprogramma van Pearl Jam en Alanis Morrisette. Het grote publiek kent hem door zijn deelname aan The Voice in 2011, waar hij als finalist eindigde.

Behind the Music
In de aanloop naar de avond interviewt Kuiper een aantal (prominente) personen dichtbij Nyhoff over de zanger en gitarist: voormalig bandlid en manager van The Prodigal Sons Albert Bartelds, producer Rene Meister, The Voice-coach Angela Groothuizen en meester gitarist Rob Winter (bekend van de band van Marco Borsato), die met Nyhoff de laatste jaren in de theaters speelt. Fragmenten uit deze interviews worden op de avond vertoond en vormen de rode draad voor een interactieve avond.

Een corona-proof bezoek aan P60
Deze show zal in een Corona-proof setting plaatsvinden. P60 heeft verschillende maatregelen getroffen om het bezoek als een mooie, maar vooral veilig ervaring te ervaren. Zo word je in de zaal naar een plek gewezen op anderhalve meter afstand van ander publiek en wordt jouw drankje aan tafel geserveerd.

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 16,50. Meer informatie over P60 en de kaartverkoop van dit evenement vindt je hier.

 

Bekijk ook:
Was je afgelopen vrijdag bij de eerste virtuele vrijdagmiddagborrel van RTV Amstelveen en poppodium P60? Het optreden van zanger Edo Barends en de mystery guest muzikant Dj-djeff werd door meer dan honderd Amstelveners live gevolgd via Facebook. Kijk het hier terug als je het hebt gemist.