Fabrice de Waal loopt marathon voor goede doelen

AMSTELVEEN – De Amstelveense Fabrice de Waal rende op maandag 14 december een marathon om geld in te zamelen voor KIKA en Stichting Olympisch stadion. RTVA ging langs en sprak hem over dit mooie initiatief. 

Op zijn 37ste verjaardag rent Fabrice in zijn eentje in vijf uur en zeventien minuten een marathon in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Hij treedt in de voetsporen van zijn opa die topsporter was en in 1928 zilver haalde in het Olympisch Stadion. Ook zijn vader was een fanatieke marathonloper – al is Fabrice zelf een voetballer en vindt hij hardlopen maar saai, vertelt hij in de reportage.

Met dit initiatief steunt Fabrice KiKa en het Olympisch Stadion in deze uitdagende tijden. Via deze link komt u op de inzamelingspagina en kunt u doneren. De opbrengst wordt tussen beide stichtingen verdeeld.