Foodbloggers zetten met adventskalender locals in het zonnetje

AMSTELVEEN – De Amstelveense foodbloggers Sonja en Meggie van Tasty Food SoMe zijn voor de maand december een adventskalender gestart. “Wij zetten de locals in het zonnetje en vinden dat iedereen wel iets leuks kan gebruiken in deze gekke tijd.”

Tijdens een brainstormsessie kwamen Sonja en Meggie op het idee om een adventskalender te starten. 28 lokale ondernemers omarmde het idee. Zo doen onder andere De wijnschuur, Hans Gebak, Martinez en Kaizen Gym mee aan de actie. “Op deze manier zetten we de ondernemers in de spotlights. We hopen dat zij de dorps- en winkelcentra nog lang gezellig zullen maken.”

Prijzen winnen
Vanaf 1 december is er elke dag online een prijs te winnen van locals uit de buurt. Volg TastyFoodSome op Facebook en Instagram en kijk op www.tastyfoodsome.com voor meer informatie.

“Uit de hand gelopen hobby”
Sonja en Meggie werken in het dagelijkse leven als onderwijzeres. “Onze foodblog is een uit de hand gelopen hobby.” De dames zijn inmiddels al vier jaar live en plaatsen dagelijks een nieuw recept op de website. “De recepten bestaan uit maar 10 stappen en je kunt alle producten gewoon in de supermarkt vinden.”