Kerken Amstelveen vieren kerstviering dit jaar online

AMSTELVEEN – De kerken in Amstelveen zullen dit jaar de Kerstviering alleen online vieren. Zowel de Protestantse Kerk als de Rooms Katholieke Kerk zullen op Kerstavond en Eerste Kerstdag online een dienst verzorgen.

Op Kerstavond, donderdag 24 december, zal de Protestantse Kerk vanuit de Paaskerk een dienst verzorgen die online te volgen is via kerkdiensgemist.nl of via paaskerk-amstelveen.nl De dienst begint om 20:30 uur. Een dag later, Eerste Kerstdag, zal er om 12:00 uur een dienst zijn.

Ook De Kruiskerk houdt op kerstavond om 22.00 uur en kerstmorgen om 10.00 uur een dienst. Online te volgen via onder andere de website van de Kruiskerk.

De Rooms Katholieke Kerk zal Kerstavond een dienst verzorgen vanuit de Augustinus Kerk. De dienst begint om 21:00 uur en zal te volgen zijn via rk.amstelland.nl