Laatste kaarten Ladies Morning/Night met film ‘Zwaar verliefd! 2’

AMSTELVEEN – Een Ladies Morning of Night in Cinema Amstelveen betekent een ontspannende ochtend of avond uit met vriendinnen. Samen een filmpje pakken onder het genot van een drankje, een hapje en een goodiebag voor thuis. Voor de ladies night op dinsdagavond 8 en de ladies morning op woensdagochtend 9 december met de film Zwaar Verliefd! 2 zijn nog enkele kaarten beschikbaar.

In de luchtige feelgoodfilm Zwaar Verliefd! 2 gaan Isa (Barbara Sloesen) en Ruben (Jim Bakkum) samenwonen. De spanning en romantiek maken plaats voor intimiteit, maar ook voor dagelijkse sleur en realiteit. Isa en Ruben zijn nog steeds dolverliefd, maar hun verschillende achtergrond en interesses blijven hun liefde op de proef stellen. Wat als dan uit het niets de perfecte man voor Isa, dierenarts Hugo (Frederik Brom), zich aandient en Ruben een wel heel aantrekkelijke timmerklus aangeboden krijgt?

Regie: Marc Willard | Scenarioschrijver: Anna Pauwels. Met: Jim Bakkum, Barbara Sloesen, Frederik Brom, Soy Kroon e.a.
Overig: romantiek, komedie | NL 2020. Duur: Circa 105 minuten geen pauze.

Dinsdag 8 december, aanvang 19.30 uur en woensdagochtend 9 december, aanvang 10.00 uur in Cinema Amstelveen.