Livestream voor ouderen vanuit Poppodium P60 met Harry Slinger

AMSTELVEEN – Na de succesvolle, virtuele vrijdagmiddagborrel van RTVA in P60 heeft het poppodium de smaak te pakken. In samenwerking met Amstelring en My Generation presenteert P60 een nieuwe, muzikale livestream, deze keer speciaal voor de senioren in Amstelveen. Om hen een hart onder de riem te steken in deze zware tijden. Op 22 december om 15:00 uur kunnen de Amstelveners genieten van Harry Slinger live vanuit P60.

De stream is gratis te volgen en zal later ook gratis beschikbaar gesteld worden.

Harry Slinger & Lucas de Bruin
Zanger Harry Slinger en pianist Lucas de Bruin kennen elkaar al jaren en hebben vele eigen projecten, voor Harry is dat onder andere de band Drukwerk. Maar samen vormen ze het Duo Slinger & de Bruin. Bekende en minder bekende nummers uit de jaren 20 tot heden, van meezingers tot luisterliedjes maar geen zonder de humor en muzikale kwaliteiten van beide heren. De tijd was rijp om dit jaar bij elkaar te komen en samen liedjes te spelen die actueel blijven. Denk bijvoorbeeld aan ‘M’n eerste’, ‘Een vrolijke boel’ en natuurlijk ‘Je loog tegen mij’ van Drukwerk.

Meedoen?
We roepen verpleeghuizen, dagbestedingen en de thuiszorg op om senioren in hun netwerk mee te laten kijken! Dit kan op de dag zelf, maar ook op een moment dat het hen uitkomt. De show wordt later namelijk ook gratis beschikbaar gesteld. Neem hiervoor contact op met P60 – publiciteit@p60.nl.

Vrijmibo van RTVA
Heb jij vorige week ‘De grootste vrijdagmiddagborrel van Amstelveen’ gemist? Bekijk dan hier via het Facebook-account van RTVA het optreden van Edo Barends en Dj-djeff terug.