Nieuw gebouw Hermann Wesselink College opgeleverd

AMSTELVEEN – Op feestelijke en gepaste wijze heeft de overdracht van de nieuwbouw van het Hermann Wesselink College plaatsgevonden. Duco Adema, voorzitter van het College van Bestuur, ontving uit handen van Gerdon Verdellen, directeur SMT Bouw, symbolisch de sleutel van de school.

“Een geslaagd project”, noemde Adema het eindresultaat. “Niet alleen omdat het op tijd af is en we binnen het budget zijn gebleven, maar vooral omdat het resultaat er mag zijn: een prachtige school volop licht, functioneel, en prettig om er te zijn. Een school die de leerlingen en medewerkers van het HWC verdienen.”

De nieuwbouw, die anderhalf jaar in beslag nam, is om de oude school heen gebouwd. Vanaf januari 2021 zal de oude school worden gesloopt. Op die plek komen het schoolplein en sportzalen. Vanaf 4 januari, na de kerstvakantie, zal het gebouw in gebruik genomen worden.