Online kaartverkoop schouwburg januari en februari binnenkort van start

AMSTELVEEN – De online kaartverkoop voor de voorstellingen in de maanden januari en februari in Schouwburg Amstelveen gaat op vrijdag 11 december van start. De schouwburg blijft theater aanbieden, uiteraard volledig conform de geldende maatregelen. Het programma is vanaf 11 december te bekijken op www.schouwburgamstelveen.nl.

Theatermakers willen graag spelen en bezoekers willen graag voorstellingen zien. De schouwburg maakt dit mogelijk met een ruim aanbod van intieme, kleinere voorstellingen. Van Het Nationale Theater tot het Uriël Ensemble en van Kiki Schippers en van Scapino Ballet tot Thijs van de Meeberg.

Een greep uit het aanbod
Het nieuwe jaar wordt op 3 januari feestelijk geopend met het Nieuwjaarsconcert Chopin, mon amour van het Uriël Ensemble. Op cabaretgebied valt er veel te lachen met Kiki Schippers, Anne Neuteboom en Thijs van de Meeberg. Dansliefhebbers kunnen terecht bij o.a. Scapino Ballet Rotterdam en voor kinderen is er een uitgebreid theaterprogramma voor alle leeftijden. Op toneelgebied kijkt het theater uit naar Every Brilliant Thing van Het Nationale Theater en Keefman van Jack Wouterse. Hoogtepunt in de categorie show wordt ongetwijfeld het swingende theaterconcert Stayin’ Alive Disco Fever met o.a. de musicalsterren Vajèn van den Bosch en Esmée Dekker.

Kijk voor alle informatie op www.schouwburgamstelveen.nl