P60 presenteert livestream kerstshow Rootsriders

AMSTELVEEN – Op de valreep, na een jaar tussen hoop en vrees, organiseert de Nederlands/Caribische Bob Marley tribute band Rootsriders een ‘kerstshow’ op vrijdag 18 december. Niet in de traditionele zin – verwacht geen kerstliedjes – maar gewoon om het jaar met een muzikale positieve noot af te sluiten. Een voorproefje van wat je volgend jaar van de band kunt verwachten, het jaar van de 40e sterfdag van Marley.

Om het kerstgevoel toch enigszins in ere te houden verkoopt P60 een aantal kaartjes voor wie de show in levende lijve wil komen zien en het jaar zo wil afsluiten. Houd hiervoor de social media van P60 in de gaten.

Livestream

De kaartjes voor deze online show kosten 5 euro en niets let jullie om de show met je hele familie/vriendenkring te bekijken. Maar de band zou het natuurlijk erg waarderen als jullie hen na dit moeilijke jaar willen steunen door zoveel mogelijk tickets voor deze show af te nemen. De kaartverkoop loopt via Ticketmaster. Een dag voor de show ontvangen kaartkopers een link naar de stream. Het optreden heeft plaats in P60 in Amstelveen. De show begint om 21.00 uur.