Participe Amstelland biedt gratis kopjes soep tijdens de feestdagen

AMSTELLAND – Om u warm de feestdagen in te laten gaan, biedt Participe Amstelland u een gratis kopje verse soep met brood aan. Het enige wat daarvoor gedaan hoeft te worden, is aanmelden. Dan wordt het vers bereid en kan het afgehaald worden op een van de locaties in Amstelveen. En neem ook gerust voor de buren of iemand uit de straat mee.

U kunt de soep op 24 december afhalen tussen 12:00 en 14:00 uur bij Villa Randwijck, P60, Wijkcentrum Pluspunt, Wijkcentrum Alleman, Ons Tweede Thuis (Ouderkerkerlaan 4), MOC/Buurtkamer of StartSolutions.

Aanmelden kan tot 23 december op www.participe-amstelland.nu, per mail (r.rondema@participe.nu) of telefonisch via 06-86855542 (op werkdagen tussen 13:00 en 16:00 uur bereikbaar).

Deze actie is mede mogelijk gemaakt door alle afhaallocaties en de lokale partners: Stichting Amstelidee, Albert Heijn Maalderij en The WineKitchen at Sea.