Politie-eenheden houden bestuurder met gestolen voertuig aan

AMSTELVEEN – Aan de Catharina van Renneslaan in Amstelveen is zaterdagmiddag door de politie een voertuig aan de kant gezet dat als gestolen geregistreerd staat. Meerdere politie-eenheden waren hierbij betrokken. 

“Door een ANPR-hit zagen collega’s een gestolen auto rijden in Amstelveen”, schrijft politie Amstelveen op Twitter. ANPR is automatische kentekenplaatherkenning. Met behulp van diverse eenheden, onder andere Team Hoofdwegen Amsterdam, is het voertuig aan de kant gezet waarbij de bestuurder is aangehouden. 

De bestuurder is door de politie meegenomen naar het politiebureau. Ook de auto is door de politie meegenomen. Op dit moment onderzoekt de politie de zaak. “Mooi werk”, schrijft de politie.

Politie Amstelveen deelt op twitter een foto van de in beslag genomen auto.

Beeld VTF – Zaza Croonenberg