Silent Poetry Night, een avond met woordkunst & muziek

AMSTELVEEN – In de Bibliotheek Amstelveen Stadsplein of thuis beleef je op vrijdag 18 december van 20:00 – 21:00 uur een avond met woordkunst & muziek van Wordbites, trompettist Sybren van Doesum en Meliza de Vries.

De Silent Poetry Night van Wordbites is een intieme, radio-achtige en poëtische ervaring, waarbij live muziek en live gesproken woorden direct je ziel instromen via je hoofdtelefoon. Een collectieve bubbel vlak voor Kerst. In de Bibliotheek met een tiental mensen of thuis in je woonkamer via de live-stream.
De avond wordt afgesloten met een jam: je kunt jouw gedicht voordragen of een stukje muziek spelen. Met improvisatie wordt deze avond onvergetelijk. Een lichtpuntje voor de kerstdagen die zo anders zijn dan voorgaande jaren.

Bezoek de website van de Bibliotheek Amstelland: www.debibliotheekamstelland.nl om een kaartje te kopen of voor meer informatie.