Virtuele vrijdagmiddagborrel met Edo Barends groot succes

AMSTELVEEN – De eerste virtuele vrijdagmiddagborrel van RTV Amstelveen en poppodium P60 is een groot succes gebleken. Het optreden van zanger Edo Barends en de mystery guest muzikant Dj-djeff werd door meer dan honderd Amstelveners live gevolgd via Facebook.

Nu de entertainmentwereld op pauze staat, vond RTVA het tijd voor wat feestelijke positiviteit in Amstelveen. “Het was super”, vertelde Edo Barends na afloop. “De mensen zitten thuis en kunnen nergens naar toe. Dan probeer je initiatieven te bedenken en kom je uit dit leuke idee. Het was gek om voor een lege zaal te staan, maar in gedachte had ik de mensen vanuit thuis erbij. Dat is fantastisch.”

Ook de kijkers hadden ondanks alles toch het gevoel van een normale vrijdagmiddagborrel. Er werd zelfs gedanst op tafels en eentje zakte door een bank. ‘Eindelijk iets positiefs’ en ‘gezellig, helemaal in deze tijd is dit top’ viel te lezen in de reacties onder de livestream. Barends: “Ook al zien we elkaar in deze tijd niet, we proberen het feestje bij de mensen thuis te brengen. Daar doen we het voor.”

Heb jij het optreden van Edo Barends en Dj-djeff gemist? Bekijk het dan terug via het Facebook-account van RTVA.