Amstelveenvoorelkaar biedt Vrijwillig Traineeship voor jongeren

Ben jij tussen de 16 en 27 jaar en wil je graag iets nieuws leren? Je talenten ontdekken en jezelf persoonlijk ontwikkelen? Amstelveenvoorelkaar biedt Vrijwillig Traineeship voor jongeren. Meldt je aan vóór 28 januari want op 1 april start een nieuwe groep. 

De trainee wordt georganiseerd door Amstelveenvoorelkaar. In zes maanden tijd maak je kennis met drie maatschappelijke organisaties. Je doet vrijwilligerswerk dat bij jou past en hiervoor dien je vier uur per week beschikbaar te zijn. Daarnaast krijg je een persoonlijk budget waarmee je trainingen kunt volgen, zoals motivatie & wilskracht, krachtig communiceren of persoonlijk leiderschap.

Schrijf je motivatiebrief of maak een motivatievideo en stuur die vóór 28 januari naar: jfatisis@vrijwilligerscentrale-amstelland.nl

Wil je eerst meer weten? Neem een kijkje op www.amstelveenvoorelkaar.nl/vrijwillig-traineeship