Burgemeester Tjapko Poppens is ’trots op de veerkracht en creativiteit’ van de Amstelveners

Vanuit een lege Amstelveense Schouwburg sprak burgemeester Tjapko Poppens een nieuwjaarswens in. In de videoboodschap wenst hij, namens de Gemeente Amstelveen, de inwoners een fijn, voorspoedig en gezond nieuwjaar. Poppens hoopt dit jaar weer veel mensen ‘persoonlijk en fysiek te kunnen ontmoeten’: “Bij bijeenkomsten, evenementen, activiteiten en gewoon tijdens bezoeken en op straat”. Ook spraken in de video een aantal inwoners hun wensen voor 2021 uit. 

Persoonlijk is Tjapko Poppens trots op ‘de veerkracht en creativiteit’ die hij in de Amstelveense samenleving ziet. “Het aanpassingsvermogen aan de nieuwe situatie, variërend van afhalen en thuisbezorgen door restaurants, tot digitale theatervoorstellingen en een Sint die dit jaar vanuit huis werkte. Deze veerkracht en creativiteit hebben we straks hard nodig bij het herstel van onze economie”

Bekijk de hele videoboodschap hierboven.