De Amstelveense Alex wint 16.000 euro bij ‘BankGiro Miljonairs’

Zaterdag was in in het programma ‘BankGiro Miljonairs’ te zien hoe de Amstelveense Alex 16.000 euro bij elkaar speelde. Alex vertelt over zijn avontuur en dat hij tijdens de finale in een soort roes terecht kwam. “Voor je het weet is het alweer voorbij. Ik ben heel blij met het resultaat! Ik moet nog het een en ander doen in mijn huis, dus hoogstwaarschijnlijk ga ik wel een deel investeren in mijn woning. Daarnaast zijn er vast nog andere dingen waar ik het goed voor kan gebruiken.”

De 54-jarige Amstelvener quizt vanaf zijn bank altijd actief mee met diverse spelshows. “Toen ik de kans kreeg om mee te doen aan BankGiro Miljonairs, was de keuze dan ook snel gemaakt. Ik was wel benieuwd of het door die spanning in zo’n studio moeilijker is om juiste antwoorden te geven. Eenmaal in de studio was het opletten, snel drukken en goede antwoorden geven om kans te maken om in de finale te komen. Dat is wel gelukt, denk ik.

‘BankGiro Miljonairs’ wordt geproduceerd door Vincent TV Producties en is tot en met 27 februari elke zaterdag om 21.30 uur bij RTL 4 te zien.