Popprijs van Amstelland keert terug

Nieuw jaar, nieuwe muziek. Want corona of niet – de Popprijs van Amstelland keert ook dit jaar weer terug. De bandcompetitie wordt jaarlijks georganiseerd door Poppodium P60 en N201 Aalsmeer en biedt talentvolle bands uit de omgeving Amstelland en Meerlanden de kans om hun talent te laten zien.

Eerder gingen de prijzen naar de 4-koppige rockband Waltris en Lief Dagboek: een Nederlandstalige, industriële rockband. Ook in 2021 wordt er weer gezocht naar de beste band uit Amstelland en Meerlanden. De inschrijving voor deze editie is onlangs gestart, maar geen stress: je hebt nog tot zondag 14 februari om je aan te melden voor de popprijs.

“De deelnemers maken hierbij kans op een prachtig prijzenpakket en – natuurlijk – de eeuwige roem”, schrijf P60. “En lockdown of geen lockdown, we gaan ervoor zorgen dat dit feestje gewoon doorgaat!”

© Hans Schoo / www.hansschoophotography.com