Kledingwinkel Sparkling Fashion moet noodgedwongen de deuren sluiten

Voor veel ondernemers is het in deze crisis onmogelijk om het hoofd boven water te houden. Ook Rachel van Deijk, eigenaresse van kledingwinkel Sparkling Fashion in Amstelveen bevindt zich in een zwart scenario. Door de huidige corona situatie moet Rachel de deuren van haar winkel sluiten.

De financiële gevolgen zijn te groot en steun van de overheid is er niet. “Ik ben machteloos. Ik heb vijftien jaar hard gewerkt om mijn winkel op te bouwen, en nu, door zoiets, moet ik mijn winkel sluiten”.

Geen steun van de overheid, wel van de klanten
Veel winkels stappen tijdens de lockdown over op online verkoop en advies. Dit doet ook Rachel, al is dit niet genoeg om de economische schade te beperken.

Een klant is voor Rachel een crowdfundingsactie gestart. “Door deze actie wil ik Rachel graag een hart onder het riem steken”.