Nieuwe actie van Gemeente Amstelveen: “Isoleren, isoleren, isoleren”

De gemeente Amstelveen start een isolatieactie voor inwoners. Het is de bedoeling dat op die manier het verduurzamen van woningen gemakkelijker wordt gemaakt en energiebesparing te stimuleren.

“Isoleren, isoleren, isoleren! Dat is de komende jaren onze kernboodschap aan Amstelveen”, zegt wethouder Floor Gordon (Duurzaamheid). “Beter isoleren zorgt voor een besparing op de energierekening en voor meer wooncomfort. Gezamenlijk stoten we minder CO2 uit en dragen we bij aan de klimaatdoelen.”

Ter voorbereiding op de actie wordt er op dinsdag 26 januari een online informatiebijeenkomst georganiseerd. Dan zal de actie verder worden toegelicht en kunnen inwoners vragen stellen aan de gemeente, het Energieloket Amstelveen en de installateur. Inschrijven voor de actie is alvast mogelijk.