Poppodium P60 maakt voorzichting nieuwe plannen

Met weinig perspectief en vermoedelijk een avondklok in het vizier hebben poppodia het lastig. Al weerhoudt het de sector niet om voorzichtig te kijken naar de toekomst. Poppodium P60 in Amstelveen plant showtjes in en kondigt optredens van artiesten Hans Vandenburg en Henk Hofstede aan. Weliswaar deels op locatie en deels virtueel, maar er is licht aan het einde van de concertzaal.

Op 15 april komt songwriter Hans Vandenburg naar P60 voor een concert en livestream. Een maand later, op 20 mei is Henk Hofstede te gast met een intiem soloconcert ‘Boy in a Tree’.

De shows zullen ‘in een Corona-proof setting plaatsvinden’, schrijft het poppodium. “We hebben verschillende maatregelen getroffen om het bezoek een mooie, maar vooral veilige ervaring te bieden”.  En dat ziet er ongeveer zo uit: bezoekers worden in de zaal naar een plek gewezen op anderhalve meter afstand van ander publiek. Ter plekken worden drankjes aan tafel geserveerd.

Lees hier alles over jouw bezoek aan P60.

Beeld P60 Instagram