Sporting Martinus verlengt contract van trainer Tom Verhoek

Tom Verhoek is ook de komende twee seizoenen de hoofdtrainer van Sporting Martinus. Hij verlengde zijn contract bij de zondag derdeklasser tot de zomer van 2023.

“Ik vind het een superleuke club en ben enorm tevreden over de staf die we nu hebben staan. De twee coronaseizoenen tel ik eigenlijk niet mee, dus volgens mij gaat het nu pas echt beginnen. Ik wilde dan ook graag blijven”, zegt hij op de website van de Amstelveense voetbalclub. Verhoek is bezig aan zijn derde seizoen op Sportpark Overburg, al is het uiterst onzeker of deze jaargang nog hervat zal worden.

De voltallige technische staf van de zondagselectie blijft intact, waardoor in alle rust de blik op de toekomst kan worden gericht. Het hoofddoel blijft promotie naar de tweede klasse. “Met het tweede hebben we al een stap gemaakt (promotie naar reserve eerste klasse, red.) en nu is het de beurt aan het eerste. Of het nou via een kampioenschap is of via de nacompetitie: het is wel een keihard doel.”