Swapfiets nu ook beschikbaar in Amstelveen

Amstelveners kunnen vanaf nu ook gebruik maken van de inmiddels populaire Swapfiets. Dit is een fietsabonnement waarbij leden voor een vast maandbedrag een fiets kunnen lenen.

Alle modellen van Swapfiets, herkenbaar aan de felblauwe voorband en in 2013 bedacht door studenten in Delft, zijn beschikbaar gesteld voor Amstelveen: een e-bike (Power 7), luxe fiets (Deluxe 7) en ‘omafiets’ (Swapfiets Original). Wanneer de fiets een reparatie of onderhoud nodig heeft, biedt het bedrijf de garantie dat dit snel geregeld kan worden door het in te plannen via de Swapfiets-app.

Met de uitbreiding naar Amstelveen is Swapfiets nu beschikbaar in meer dan vijftig steden in Nederland. Vorig jaar vierde Swapfiets, dat inmiddels ook verschillende grote steden in Europa heeft bereikt, nog de mijlpaal van 200.000 leden.