Vermiste man aangetroffen in een rietkraag van de Molenpoel

Woensdagmiddag is de sinds gisteravond vermiste man onderkoeld aangetroffen in een rietkraag van de Molenpoel. De politie bevestigt dat de 53-jarige man per ambulance naar het ziekenhuis is gebracht en dat hij aanspreekbaar was.

Vannacht werd er ‘met een speciale drone naar de man gezocht’. Een boot van de politie was sinds vanmorgen op het water aan het zoeken en de brandweer en ambulance werden omstreeks 14:00 uur opgeroepen. Vanmiddag had al het speurwerk uiteindelijk resultaat en is de man naar een ziekenhuis vervoerd.

Zoekactie
De politiebus was dinsdagavond in en bij het Schinkelbos een grootschalige zoekactie gestart naar de vermiste man. Politie en Koninklijke marechaussee kamden het gebied uit. Via burgernet werd een signalement van de man verspreid.

Beeld VTF