Amstelveense Martin Garrix brengt nieuwe single uit: Pressure

DJ en producer Martin Garrix heeft een nieuwe single uitgebracht. De nieuwe track ‘Pressure’ is gemaakt in samenwerking met de Zweedse zangeres Tove Lo.

Zaterdag liet hij op zijn Instagram weten dat de nieuwe singel uit is: “Pressure is out now!”. Als het aan het Belgische muziekplatform Dansende Beren ligt wordt de deep house track een grote hit: “Deze eerste 2021-single van Martin Garrix en Tove Lo was zeker het wachten waard. Het nummer straalt een zekere partyvibe uit. De combinatie van de beats en tekst met een ideale stem blijven meteen in het hoofd hangen.”

De wereldberoemde muziekproducent Martin Garrix komt uit Amstelveen en zijn echte naam is Martijn Gerritsen. In 2013 maakte hij internationale bekendheid met de single Animals. Sindsdien is hij niet uit de muziekindustrie te slaan: als dj heeft hij op talloze grote festivals opgetreden en als producer werkte hij samen met artiesten als Avicii en David Guetta. Zijn nieuwe singel met Tove Lo is te beluisteren op onder andere Youtube en Spotify.

Beeld Martin Garrix Instagram