Buitenbad De Meerkamp gaat 14 februari open

Het buitenbad van zwembad De Meerkamp gaat dit jaar al op 14 februari open. Normaal gesproken opent het buitenbad pas op 28 april. Uit onderzoek is gebleken dat er veel animo is voor het banenzwemmen in het buitenbad. En nu wordt dat dus werkelijkheid. Per uur kunnen er 24 bezoekers zwemmen.

AmstelveenSport is de gemeente Amstelveen zeer erkentelijk voor de financiële bijdrage die het mogelijk maakt dat Amstelveense zwemmers in de wintermaanden buiten kunnen banenzwemmen. Iedere dag is het zwembad tussen 08:00 en 17:00 uur geopend. Alle bezoekers zwemmen maximaal 55 minuten, zodat de wisseling coronaproof kan verlopen. Het water van het buitenbad is een comfortabele 21 graden en er wordt uitsluitend banen gezwommen.

Er zijn enkele uren speciaal gereserveerd voor verenigingen en scholen waarin zij kunnen banenzwemmen met hun leden. Scholen met kinderen jonger dan 18 jaar kunnen hun gymles in het buitenbad geven!

Vanaf dinsdag 9 februari kan er online op www.meerkamp.nl of telefonisch (088-8585185) gereserveerd worden voor een bezoek aan het buitenbad. De Meerkamp adviseert op tijd te reserveren, want zij verwacht dat de animo groot is. Voor meer informatie kan gekeken worden op de website www.meerkamp.nl, of contact opgenomen worden met De Meerkamp (info@meerkamp.nl, 088-8585185).