Enorme bergen afval op de Poel

Wethouder Floor Gordon (D66) kan niet begrijpen dat er de afgelopen dagen veel afval is achtergelaten op de Poel in Amstelveen. “Ga je schamen voor je asociale gedrag als jij je zooi hebt achtergelaten óf als je toekeek! Diep triest,” laat ze via Twitter weten.

Sinds zondagochtend werd er al veel afval aangetroffen op de Poel. Medewerkers van de gemeente Amstelveen waren daarom druk bezig met het opruimen daarvan. Het afval bestond onder andere uit lege bierkratten, bierflesjes en plastic. Gisteravond en vanmorgen is de piketdienst van de Gemeente Amstelveen aan het opruimen geslagen.

Wethouder Gordon laat weten op vragen van inwoners dat er inderdaad meer afvalbakken geplaatst hadden moeten worden en dat ze gaat kijken of Amstelveen een eigen ijsprotocol kan krijgen