Geen trams en bussen vanwege extreme weersomstandigheden

In de regio Amstelland is de dienstregeling voorlopig onderbroken. Vanwege extreme weersomstandigheden rijden er geen trams en bussen in Amstelveen. Het is rustig in de stad en op de foto’s zien we een leeg busstation en een leeg Stadshart. 

Het GVB meldt dat voor de hele zondag alles is geschrapt vanwege de weersomstandigheden. “Dit duurt tot einde exploitatie. Onze excuses voor het ongemak”,  schrijft GVB.  Wel wordt op Schiphol een pendelbus ingezet tussen P30 en Schiphol Plaza. Ook wordt gependeld tussen Schiphol Plaza, P40 en Schiphol Noord.

Waarschuwing gladheid
Vooral voor gladheid op wegen wordt gewaarschuwd. Zo is een strooiwagen van de gemeente Amstelveen van de weg geraakt bij Nesserlaan. 

Beeld Dave van der Kroft
Beeld Dave van der Kroft

Beeld Dave van der Kroft