KKC-leerling Alyssa van Ommeren in liveshows TVOH

De zestienjarige Alyssa van Ommeren heeft zicht afgelopen vrijdag weten te plaatsen voor de liveshows van The Voice of Holland. De leerling van het Keizer Karel College vertolkte het nummer ‘Somewhere over the rainbow’ van Judy Garland op indrukwekkende wijze dat zelfs haar coach Ali B er tranen van in zijn ogen kreeg.

Met zeven mede finalisten strijdt Van Ommeren vanaf 5 maart voor de winst in een bikkelharde afvalrace. Sinds haar optreden tijdens de blind auditions is ze ‘hot’ te noemen. Sindsdien heeft ze duizenden nieuwe volgers op haar eigen instagram en fan-accounts. Ook worden haar optreden via YouTube massaal teruggekeken.

Medeleerlingen van de VWO-leerling steunen haar massaal. En dat is maar goed ook want de winnaar wordt uiteindelijk bepaald door het publiek. Vrijdag 5 maart vanaf 20:00 uur is Alyssa weer te zien op RTL4.

Foto Dave van Hout