P60 presenteert P60 LAB: “Je sound verbeteren zonder grote tijdsdruk en hoge kosten”

Het is nu erg lastig voor artiesten om te repeteren en acts op te nemen. Daarom presenteert het poppodium in Amstelven het P60 LAB. Poppodium P60 biedt gratis apparatuur aan en daagt hiermee artiesten uit hun creativiteit te laten zien.

Het P60 LAB wilt artiesten een podium geven, zodat zij zich zichtbaar kunnen blijven maken ten tijde van corona. Een dag lang kan er gratis gebruik gemaakt worden van de technici, het camerasysteem en de geluid en lichtinstallatie van P60. De keuze aan hoe de aangeboden middelen gebruikt worden, ligt bij de artiest.

Sound verbeteren
“Wat P60 doet is uniek”, vertelt muzikant Kay Koopmans. “Er is nu zó weinig buiten je eigen huismuren. Dit is voor mij een kans om in een professionele omgeving weer motivatie te vinden, met mijn band te spelen en professionele content te verkrijgen. Je kan hierdoor je sound verbeteren en dat allemaal zonder grote tijdsdruk door hoge kosten.”

Coronaproof
Artiesten kunnen zich aanmelden via het formulier op de website. De acts worden gekozen uit de inschrijvingen. De hele dag wordt in een corona-veilige setting gehouden.