RODA’23 gaat langer door met trainer Bnar Toofeek

Bnar Toofeek heeft ook volgend voetbalseizoen de leiding over het zondagelftal van RODA’23. De 32-jarige trainer gaat daarmee zijn vierde seizoen in bij de club uit Bovenkerk.

“Ik ben trots om hoofdtrainer te zijn van een zeer stabiele verenging en stabiele Zondag A-Selectie. Ik heb geen enkele twijfel gehad om bij te tekenen. Ik zie de selectie (waar de staf natuurlijk deel van uit maakt) elk jaar sterker worden en de chemie tussen de spelers onderling was er dit jaar als nooit te voor”, zegt Toofeek op de website van de club. Dit seizoen werden slechts vier competitieduels gespeeld in de zondag tweede klasse B voordat de lockdown hier een einde aan maakte. “Ik had wel willen zien hoever deze selectie zou komen, maar helaas hebben we met z’n allen te maken met een hele moeilijke periode, waarbij de amateursport totaal stilligt. Eén ding is zeker: Ik wil graag door met de spelers die ik dit jaar tot mijn beschikking heb.”

Toofeek laat tevens weten ‘enorm veel nieuwe energie’ te hebben. “Ik houd ervan als ik zie hoe graag de spelers voor elkaar de meters vreten op het veld. Ik kan niet wachten om weer te mogen voetballen.” Deze week is de trainer ook aanwezig in de nieuwe uitzending van 1Amstelveen, waarin vier voetbaltrainers aanschuiven om het over het tweede ‘coronaseizoen’ te hebben.