RTVA & P60 presenteren wekelijks ‘De quarantaine sessies’

Talentontwikkeling is een belangrijk onderdeel van P60. Door de coronamaatregelen zijn momenteel geen optredens en feestjes mogelijk, maar om toch een podium te bieden aan lokaal talent, bedacht P60 een virtueel alternatief: Vorig jaar organiseerde ze de ‘P60 Quarantaine Sessies – Livestream’. Omdat we nog steeds de dansjes in volle concertzalen moeten missen, is er iedere woensdag een nieuwe livestream te zien bij RTVA.

Deze week trappen we af met een optreden van muzikant Kay Koopmans. Je kent herkent hem misschien van zijn optreden bij 1Amstelveen, waar hij tijdens de nieuwsjaarspecial schitterde met zijn single Seaside. Iedere woensdag om 16:00 komt er een nieuwe livestream online: op de tv van RTVA en op Youtube. Zo kun jij, gewoon vanaf je bank (of stiekem dansend in de keuken) de beste lokale acts ontdekken.

Planning van ‘De quarantaine sessies’

17 februari KY
24 februari Zwemjas
03 maart Kolbak
10 maart Een Kasper
17 maart Laat Maar
24 maart Jacob D Eward
31 maart Bazes