Stadshart steunt ondernemers met Valentijnsactie

Stadshart Amstelveen heeft een valentijnsactie gestart: een eenmalige cadeaukaart speciaal voor ‘de dag van de liefde’. Met deze cadeaukaart worden ondernemers met een winkel in het Stadshart gesteund. 

“We wilden iets doen voor de ondernemers. De cadeaukaart is een handige manier tijdens de lockdown”, vertelt Marlou Molenaar marketing manager Stadshart Amstelveen. “De kaart kan online besteld worden en voor deze speciale gelegenheid wordt deze gratis thuisgestuurd”. 

“Dit is een van de leukste cadeaus om te geven”, vult Molenaar aan. “Of je nu je moeder,  je oma, je vriend of vriendin wilt verrassen – met deze kaart kunnen ze zelf een cadeau uitkiezen”. Daarbij is het is een win-win situatie: “de ondernemers krijgen door deze actie steun die ze in deze tijd goed kunnen gebruiken”. 

Actie
De valentijns cadeaukaart kan tot 14 februari besteld worden. Om de kaart op tijd in huis te hebben wordt er gevraagd om het voor 10 februari te bestellen. De bestelde kaarten gaan op 11 februari met de post mee en zullen dan nog voor Valentijnsdag binnenkomen.

Stadshart Amstelveen verloot vier valentijnscadeau kaarten. Via de social-media kanalen kun je meedoen.