Ook tweede vrijdagmiddagborrel van RTVA & P60 een groot succes

Afgelopen vrijdag, 19 februari,  zond RTVA in samenwerking met poppodium P60 de alweer tweede vrijdagmiddagborrel uit. Artiesten Silver Metz, Lenny B, Stef Horn en Willem Huisman traden deze middag op. De virtuele vrijmbo werd live uitgezonden via de Facebookpagina van RTV Amstelveen.

Silver Metz
Silver Metz, winnaar van The Voice Kids 2019, zit niet stil. Het jonge talent speelde de hoofdrol in de musical Ciske de Rat, bracht samen met Danny de Munk het nummer “Toe, nou, kom weer thuis” uit en zong in vier shows van Holland Zingt Hazes.

Metz was niet het enige talent tijdens de vrijmibo. Ook Lenny B, Stef Horn en Willem Huisman zongen deze middag bekende en nieuwe nummers. De kijkers konden thuis gezellig meegenieten via onze live verbinding op Facebook. De vrijdagmiddagborrel is deze week via onze televisiezender terug te kijken.

De derde vrijdagmiddagborrel
Op vrijdag 19 maart zenden wij opnieuw een vrijdagmiddagborrel via Facebook uit. Deze keer zullen Michiel Huisman en twee mystery guests aanwezig zijn. Benieuwd? Hou onze socials in de gaten voor meer informatie.

Beeld Ruben Bleichrodt