AmstelveenSport luidt jaarlijks ‘Saskia van der Meer Familie Wandeldag’ in

Op vrijdag 26 februari nam Saskia van der Meer afscheid als buurtsportcoach bij AmstelveenSport. Bij het afscheid kondigde directeur Heleen van Ketwich Verschuur aan dat er ter ere van alles wat Saskia voor de sport in Amstelveen betekend heeft – een jaarlijkse ‘Saskia van der Meer Familie Wandeldag’ georganiseerd wordt. Dit nieuwe evenement zal net als Saskia vele Amstelveners aanzetten om meer te gaan bewegen.

Deze wandeldag zal elk jaar op 21 maart plaatsvinden, te beginnen in 2022. Saskia van der Meer heeft zich negentien jaar lang vol energie ingezet voor sportstimulering in Amstelveen. Zij is bekend van haar werk voor projecten als ‘Fietsmaatjes’, ‘Elke Stap Telt’, ‘Jump In’ en ‘Groep 6 On The Move’, waarbij zij zowel de jeugd als ouderen op verschillende manieren enthousiast maakte om te gaan bewegen.

AmstelveenSport zal ‘de tomeloze inzet van Saskia missen’, maar is er van overtuigd dat zij als vrijwilliger bij de vereniging of in haar directe omgeving nog heel veel mensen in beweging zal blijven brengen.