Campagne #ikhebjenodig: “een actie waar we in Amstelveen dankbaar voor zijn”

1 op de 20 mensen kampt met een depressie. Het leren herkennen van de symptomen en een gesprek erover aangaan, kan zorgen dat mensen eerder hulp gaan zoeken. Dat is wat ze met de campagne #ikhebjenodig willen bereiken. Wethouder Marijn van Ballegooijen hielp mee met het klaarmaken van de tienduizenden doosjes en is trots op het project en de vrijwilligers: “Het is een actie waar we in Amstelveen heel dankbaar voor zijn.”

Binnenkort krijgen alle bewoners van Westwijk en Middenhoven een doosje in de brievenbus. Met de inhoud kun je iemand uitnodigen voor een gesprek op anderhalve meter afstand om te vertellen hoe jij je voelt of juist vragen hoe het met de ander gaat.

Bekijk hier de uitzending van 1Amstelveen – Depressie onder jongeren