Kinderreporters en presentator gezocht voor Amstelkids Vrijheidsjournaal

Ben je tussen de 8 en 13 jaar oud? En vind je het leuk om te acteren en te presenteren? En lijkt het je leuk om in het nieuwe Amstelkids Vrijheidsjournaal te spelen? Stuur dan snel jouw video-auditie op naar de redactie van Amstelkids. Het journaal zal op scholen worden verspreid en uitgezonden worden via het tv-kanaal van RTV Amstelveen.

De kinderkrant Amstelkids maakt voor de tweede keer, in samenwerking met kinderen uit Amstelveen, een echt lokaal journaal speciaal voor kinderen. Het eerste journaal kwam tot stand vanwege de alternatieve Sinterklaasintocht. Deze tweede editie zal volledig in het teken staan van vrijheid: het Amstelkids Vrijheidsjournaal. Alle kinderen in Amstelveen krijgen de kans om mee te doen en kunnen vóór 24 maart een video-auditie insturen naar de redactie van Amstelkids.

Wat moet je doen om je aan te melden?     

Om deel te nemen maak je, met toestemming van je ouders, een video van maximaal een minuut. In deze video presenteer je je eigen journaal. Hierin stel je jezelf voor en laat je kort zien wat jij kunt. Probeer tijdens het presenteren duidelijk te spreken, zodat je voor iedereen verstaanbaar bent.
Stuur jouw video uiterlijk 23 maart naar info@amstelkids.nl. Vergeet hierbij niet je telefoonnummer mee te sturen, zodat de redactie contact met je kan opnemen.

Ook volwassene gezocht   

In het nieuwe journaal wordt ook gezocht naar een volwassene die het leuk vindt om een mooie rol te spelen in het journaal. Lijkt jou dit leuk?
Stuur dan e-mail naar info@amstelkids.nl t.a.v. Marloes Smit.