Netflix neemt voor promotie nieuwe serie tankstation Loogman over

Loogman Tanken en Wassen, op de grens van Amstelveen en Aalsmeer, heeft een complete metamorfose ondergaan. Streamingdienst Netflix gebruikt tot en met zondagavond het tankstation om haar nieuwe serie Sky Rojo te promoten..’Je waant je echt in een bioscoop. Echt een prachtige ervaring’ zegt een van de bezoekers.

Netflix kwam bij Loogman terecht omdat het een eerdere actie rondom Famke Louise had gedaan. ‘Dat vonden ze er zo spectaculair uitzien dat ze graag met ons wilde samenwerken. Normaal promoten ze nieuwe series heel groot, maar door corona kan dat nu allemaal niet. Dit is een hele mooie oplossing.”, aldus een medewerker van Loogman.

Bezoekers kunnen via de Sky Rojo Chase Lane zich echt even in een andere wereld wanen terwijl ondertussen hun benzinetank wordt gevuld. ‘Het is interactief’ dus dat geeft het nog een extra dimensie. Verder verklap ik niet te veel. Ik wil namelijk niet gaan spoilen.”

Tot en met zondagavond 20:00 uur kun je deze unieke ervaring beleven. De serie Sky Rojo is vanaf nu te zien op Netflix. Klik hier voor meer informatie over de serie.