Alle prijswinnaars van ‘Steun je Stamkroeg’ bekend

Alle winnaars van prijzen die werden weggegeven tijdens de liveshow van RTVA en de lokale horeca zijn bekend. Hun contactgegevens zijn bij ons bekend; we nemen de aankomende dagen contact met hun op over het ontvangen van hun prijzen!

De Muziekbingo

– Martin had als eerste bingo op de bovenste rij en wint een dinerbon twv 100,- euro bij Bistro B én een Miracle Escargot deluxe pakket twv 100,- euro.
– Tessa Kok had als eerste bingo op de onderste rij en wint een dinerbon twv 100,- euro bij Colijn én een Miracle Escargot deluxe pakket twv 100,- euro.
– Jack Kooijman had als eerste een volle bingokaart en wint een dinerbon twv 100,- euro bij Silversant, een krokodil met shotjes bij Café de Manen én een Miracle Escargot deluxe pakket twv 100,- euro.
– Elisabeth Erp had als tweede een volle bingokaart en wint een tegoedbon bij Abina twv 25,- euro én een bierpakket van de Naeckte Brouwers.
– Daphne had als derde een volle bingokaart en wint een tegoedbon bij Du Monde twv 25,- euro én een bierpakket van de Naeckte Brouwers.
– David Wyatt had een bingo op de middelste rij terwijl daar niet voor gespeeld werd, maar krijgt toch een bierpakket van de Naeckte Brouwers voor het meespelen.
– Femke belde in voor bingo, maar had de verkeerde rij vol. Toch krijgt ze een Miracle Escargot deluxe pakket twv 100,- euro.
– Sebastiaan had pech, hij had nog maar één nummer nodig voor een bingo. Daarom krijgt hij een tegoedbon van Het Wapen twv 25,- euro.
– Ook Jack Moerdijk had pech en moest nog één nummer, hij krijgt een Clara Maria kaaspakket.

De Muziekquiz

Meer dan 125 Amstelveners stuurden hun antwoorden op naar ons. Wat bleek: maarliefst zeven deelnemers hadden alle antwoorden goed. Daarom hebben wij de prijzen gebaseerd op de snelheid waarmee de antwoorden zijn gegeven en zijn opgestuurd.

– Danielle Griffioen was als allereerste en wint een overnachting voor twee personen bij Station Amstelveen én een BBQ-pakket van slagerij Fred van Ingen.
– Maar 22 seconden later stuurde Dean van Scheppingen zijn antwoorden op. Hij wint een golfclinic voor twee personen bij Brasserie 10 aan de Amsteldijk en ook hij mag een BBQ-pakket ophalen bij slagerij Fred van Ingen.
– Één seconde daarna stuurde Yvette van den Heuvel haar goede antwoorden op. Zij krijgt een vuurkorf en starterspakket van Café Thijs én een BBQ-pakket van slagerij Fred van Ingen.
– Twee seconden daarna was Camiel Konijnenberg de gelukkige. Hij wint een personal training voor twee personen bij BuentingSport, en daar horen natuurlijk ook bidons bij.
– De vijfde winnaar is Bauke de Jong. Zij wint een sauna arrangement bij BuentingSport, en ook daar horen bidons bij.
– Rob Bree én Linda Knoop hadden als zesde en zevende deelnemers alle vragen goed en ontvangen beiden een bierpakket van de Naeckte Brouwers én een tegoedbon voor Zorgeloos twv 25,- euro.

Tombola

– Sandra Bottelier wint een avondje incl. diner in de skilift óf chalet bij haar thuis, aangeboden door Day Foodbar. Ook mag ze een ijstaart ophalen bij Gia Gelato.
Jan Barendsen mag, samen met nog een persoon, 3 maanden onbeperkt sporten bij BuentingSport, inclusief nieuwe bidon.
Sander van Gerve wint een Magnum Bernardus Chardonnay van WineKitchen at Home én mag een BBQ-pakket ophalen bij slagerij Fred van Ingen.
Joop Siemers is met 3 anderen welkom bij Café The Pub voor een poolarrangement inclusief hapjes en drankjes en ook hij mag een BBQ-pakket ophalen bij slagerij Fred van Ingen.
Piet Schild krijgt ook zo’n BBQ-pakket van slagerij Fred van Ingen en mag een ijstaart ophalen bij Gia Gelato.

Overige prijzen

Mitchell én Shirley belden als allereersten en zijn beiden welkom bij Café de Manen voor wat shotjes en de krokodil.
Tamara Frijns raadde als eerste wie er in het leeuwenpak zat. Zij mag een pakket van Oma Bobs ophalen bij Café Het Wapen.
– Naomi Shanks had wat moeite met de bingo en mag als troost een ijstaart ophalen bij Gia Gelato.
– Djurre van der Burg is welkom bij Il Café voor anderhalve meter bier.

Met alle bovenstaande winnaars waren nog steeds niet alle prijzen weggegeven. Daarom zijn er, uit de lijst met deelnemers, nog een aantal willekeurige winnaars geselecteerd:

– Henk ten Veen krijgt een tegoedbon bij ANNA twv 15,- euro.
– Irene Westerneng en Yuri Yorzhits mogen beiden een ijstaart ophalen bij Gia Gelato.
– Anneloes Lintott en Ilse van Andel kunnen beiden terecht bij snackbar Mr. Ed voor een familiepakket.
– Brenda Renzema krijgt een powerbank van No Kidding
– Een schilderij van Ron Buurman gaat naar Anne-Mieke Steensma
– Koen Zeegers en Jeffrey Parmentier zijn welkom in Café de Manen voor wat shotjes en de krokodil.