Fantastische prijzen tijdens ‘Steun je Stamkroeg’

Tijdens de ‘live’ show van RTVA op Koningsnacht hebben veel Amstelveense ondernemers prijzen beschikbaar gesteld. Allemaal met het doel om de lokale horeca te steunen.

Momenteel staat de teller op meer dan 45 prijzen. Een kleine greep uit de lijst:

Restaurants Colijn en Silversant geven diners weg twv 100,- euro, een overnachting voor twee personen is te winnen bij Station Bed & Breakfast, je maakt kans op 3 maanden onbeperkt sporten voor twee personen bij Buenting Sport en Brasserie 10 geeft een golfclinic voor twee personen weg.

The Pub geeft een poolarrangement, inclusief hapjes en drankjes voor 4 personen, weg. Met het mooie weer op komst zal Gia Gelato ijstaarten weggeven en kunnen winnaars vleespakketten voor 4 personen ophalen bij Keurslager Fred van Ingen. En nog veel meer dus!

‘Steun je Stamkroeg’ wordt maandagavond van 20:00 uur tot 02:00 uur ‘live’ uitgezonden op RTVA (Ziggo kanaal 42) en via haar sociale media kanalen. In een interactief programma zijn er diverse optredens te zien die u normaal op Koningsdag bij uw stamkroeg ziet. Daarnaast is er veel entertainment zoals een muziek bingo, een enerverende en smaakmakende muziekquiz, gaan we samen lekker zingen en dansen en sluiten we af met een grote tombola.

Het Oranje pakket met diverse dranken en spijzen, een bingokaart, lot voor de tombola is voor 25 euro per persoon hier te bestellen. De opbrengt van de pakketten komt in zijn geheel ten goede aan de lokale horeca.