Bedrijfspand Aalsmeer doorzeefd met kogels, daders ontkomen

In de nacht van vrijdag op zaterdag rond 03.30 uur heeft er een schietincident plaatsgevonden aan de Witteweg in Aalsmeer. De schoten werden afgevuurd richting het pand van Tentacle Studio.

Een aantal kogels heeft gaten in de muur veroorzaakt en een raam verbrijzeld. Niemand raakte gewond. Kort na de melding is er door de politie een korte achtervolging geweest op de Zwarteweg, aanhoudingen zijn niet verricht. Via een beveiligingscamera is het incident vastgelegd

Tegen Aalsmeer Vandaag zegt ooggetuige Anneke van leeuwen: “Ik draaide met de auto de Witteweg op en zag een scooter met twee personen hard wegrijden met de politie er achteraan. Ze zijn waarschijnlijk een fietspad opgereden of ergens tussen paaltjes door, ik denk dat ze zo konden ontsnappen.”

De politie heeft het schietincident in onderzoek. Gevraagd wordt of er mensen zijn die een verband kunnen leggen tussen de schietpartij en de locatie. Dat mag telefonisch: 0900-8844 of via meldmisdaadanoniem.nl

Heftige beelden schietincident Aalsmeer