Politie zoekt getuigen van steekincident speeltuin Grote Beer

In de nacht van dinsdag 27 april op woensdag 28 heeft in een speeltuin bij de Grote Beer in Amstelveen een steekincident plaatsgevonden. Een 16-jarige jongen raakte hierbij gewond en moest vervolgens in het ziekenhuis behandeld worden. De recherche doet onderzoek naar het incident en komt graag in contact met mensen die mogelijk iets gezien en/of gehoord hebben.

Het slachtoffer werd die nacht rond één uur in het speeltuintje aangevallen door een grote groep jongens. Vermoedelijk zo’n twintig man mishandelden het slachtoffer  en hij werd op een gegeven moment zelfs gestoken. Ook werden er persoonlijke eigendommen van hem gestolen.  De groep sloeg vervolgens op de vlucht en lieten het slachtoffer gewond achter. De jongen wist zelf hulp in te schakelen en werd per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Wat er precies in het speeltuintje heeft afgespeeld  en waarom het slachtoffer zo mishandeld is voor de politie nog niet bekend. De politie roept daarom getuigen op die de desbetreffende nacht iets gezien of gehoord hebben. Dit kan via een tipformulier of telefonisch via 0900-8844.