Studenten organiseren boswandeling om horeca en Bostheater te steunen

Een wandeling door het bos waarbij je tussendoor bij allerlei lokale hotspots stopt voor een hapje en drankje: dat is het idee van twee studenten die geld willen ophalen voor lokale horecagelegenheden en het Bostheater. Geïnteresseerden kunnen de wandeling, van zo’n 7 tot 10 kilometer, dit weekend afleggen.

Het idee is ontstaan vanuit de Amsterdamse stadswandeling: als deelnemer loop je, in dit geval, door het bos en stop je ondertussen bij allerlei lokale hotspots.

De wandelaars kunnen voor 4 euro een startbewijs kopen. Van dat bedrag gaat 3 euro naar het Amsterdamse Bostheater en 1 euro naar de horeca. Bij alle hotspots kan je daarnaast nog, met korting, terecht voor een hapje en drankje.

De route begint bij de Veranda, waarna je onder andere langs Boerderij Meerzicht en de Kanovijver komt. Met een beetje mooi weer is het bijvoorbeeld mogelijk om daar nog een kano te huren.

Vlak voor de ‘finish’ krijg je een frietje bij de Frietfabriek, waarna je het rondje afmaakt door weer bij de Veranda uit te komen. Uiteraard met nóg een borrel.

De tickets zijn hier te koop.