Studenten organiseren boswandeling om horeca en Bostheater te steunen

Op zaterdag 17 en zondag 18 april organiseren twee studenten een boswandeling om de horeca en het Bostheater te steunen. De wandelaars kunnen beginnen met de wandeling vanaf 10:30 tot 17:00 en wandelen ongeveer zo’n 7 tot 10 kilometer.

Idee
Het idee is ontstaan vanuit de Amsterdamse stadswandeling, die al van dit soort wandelingen organiseert door de stad. Als wandelaar maak je een wandeling door het bos, maar stop je ondertussen bij allerlei lokale hotspots. De wandelaars kunnen een ticket kopen voor vier euro op de website van de Veranda (deveranda-takeaway.nl). Van dat bedrag gaat drie euro naar het Amsterdamse Bostheater en één euro naar de horeca. Bij alle hotspots worden er hapjes en drankjes aangeboden tegen een speciale prijs voor de deelnemers.

Activiteit
Om wat activiteit te bieden is er in het midden van de wandeling een tussenstop bij de kanovijver, waar deelnemers eventueel een kano kunnen huren. Na deze leuke activiteit kan er genoten worden van een frietje bij de Frietfabriek, om vervolgens weer terug te komen bij het beginpunt de Veranda, waar er nog bier of wijn genuttigd kan worden.