Terras Brasserie10 en Grand Café All Sports mag niet open

Het terras van Brasserie10 en Grand Café All Sports mag woensdag om 12:00 uur niet open. Beiden worden namelijk door de overheid geschaad onder de noemer sportkantine. Dit tot grote teleurstelling van de ondernemingen.

Brasserie10 laat via sociale media weten zeer teleurgesteld te zijn. “Wat een teleurstelling, zeker voor onze medewerkers. We doen er de komende dagen alles aan om dit aangepast te krijgen in overleg met de gemeente en sportkoepels. Iedereen is van daaruit welwillend, maar bij ons staan helaas de seinen nog op rood. Zodra we vrolijker nieuws hebben, laten we het zo spoedig mogelijk weten!

Ook Grand Café All Sports post het volgende: “Leveranciers vandaag alles laten leveren.Een restaurant en terrasvergunning.Een eigen terras entree.Een sportclub die gesloten is.En dan vanmiddag dit lezen!Dit kan toch niet waar zijn!!! Dit is echt niet te bevatten.”