Vier Koningsnacht bij RTVA en Steun je Stamkroeg!

Wij vieren Koningsnacht dit jaar samen met de Amstelveense Horeca. Maandagavond 26 april zal er vanaf 20.00 uur een avondvullend programma te zien zijn op het tv-kanaal én site van RTVA. Amstelveners kunnen actief deelnemen aan het programma door mee te doen met een muziekquiz, mee te zingen met optredens van artiesten én het winnen van prijzen met de muziekbingo en tombola. 

De avond is bedoeld om toch nog een leuke Koningsnacht te hebben, ondanks dat dat dit jaar opnieuw anders dan anders is door corona. Daarnaast is het programma een steuntje in de rug voor de lokale horeca: zij dragen namelijk bij aan het programma, de organisatie én het uitdelen van de prijzen.

Om hen te steunen, onder het mom van ‘Steun je Stamkroeg!’, is er een oranjepakket te koop voor 25,- euro per persoon. In het pakket zit onder andere bier van de Naeckte Brouwers, prosecco van de Wijnschuur, kaas van Clara Maria, worst van Fred van Ingen, Stronkhorst en OLIJCK, chips van Albert Heijn Van der Linden, oranjegadgets en de onvermijdelijke Oranje Bitter.

Ook hebben veel horecazaken uit Amstelveen bijgedragen aan te winnen prijzen bij de bingo en tombola. Zo is er bijvoorbeeld een hotelovernachting in Station Amstelveen te winnen, maar ook een exclusieve golfclinic en meerdere dinerbonnen bij lokale restaurants.

Vanuit een geheel oranje gekleurde studio trappen we om 20.00 uur af met Feest DJ Jordy en zanger Edo Barends. Om 21.00 uur begint het programma met een spectaculair optreden én een toespraak van burgemeester Tjapko Poppens.

Tijdens de avond wisselen we af tussen optredens van artiesten, de bingo, de quiz, de tombola én de interactie met Amstelveners zelf. Wie er rond middernacht nog geen genoeg van heeft kan blijven voor de afterparty met DJ Daniel Argoud.

Kortom: een avond om niet te missen! De organiserende horeca, Abina, ANNA, BLVD, Cafe De Manen, Cafe The Pub, Cafe Thijs, Cafe De Vijfer, Cafe Het Wapen en Du Monde zijn er in ieder geval al klaar voor. De Oranje pakketten zijn nog te bestellen op tinyurl.com/koningsdagpakket.