Coronatestbus terug op Sportlaan

Vanaf maandag 17 mei staat de coronatestbus van de GGD weer op het parkeerterrein voor de Ben Goudsmithal aan de Sportlaan. Hier kunnen Amstelveners zich gratis en zonder afspraak laten testen. De testbus staat in ieder geval tot en met 27 juni in Amstelveen.

“Goed dat we komende weken een testlocatie in Amstelveen hebben”, laat Burgemeester Tjapko Poppens weten. “Voor inwoners is de coronatestbus laagdrempelig en dichtbij. Het blijft belangrijk om je bij klachten snel te laten testen. Door de test weet je of je besmet bent en kun je besmetting van de mensen om je heen voorkomen.”

Bekijk ook: Tjapko Poppens langs bij coronatestbus: “Een laagdrempelige manier om te testen”


Neem bij een bezoek aan de testbus een mondkapje en een geldig legitimatiebewijs (paspoort, rijbewijs of identiteitskaart) mee. De testbus is alle dagen open van 9.00 – 12.00 uur en van 12.45 – 16:00 uur.